Brahmi amla – Ulje za kosu 100ml

570.00 RSD

Brahmi amla – Ulje za kosu je  ajurvedsko ulje za kosu, obogaćeno ekstraktima brahmi i amalakija rastopljenim u susamovom ulju. Predstavlja prirodno rešenje za podsticanje rasta kose, sprečavanje njenog opadanja i poboljšanje njene gustine i elastičnosti.

Hranjivo ulje za kosu obogaćeno amlom, poznato po svojim revitalizirajućim svojstvima. Podstiče zdravlje i sjaj kose.

Nema na zalihama

GTIN: 8904084510511 Šifra proizvoda: 8904084510511 Kategorije: ,

Opis

Ovo visokokvalitetno ajurvedsko ulje sadrži moćne biljne ekstrakte brahmi (Bacopa monieri) i amalaki (Emblica officinalis) rastopljene u susamovom ulju, čineći ga idealnim za podsticanje rasta kose, sprečavanje opadanja, kao i za postizanje gušće i jače kose.

Brahmijevi ekstrakti efikasno deluju na centralni nervni sistem, smirujući ga i smanjujući stres, što je ključno za prevenciju opadanja kose, dok amalaki, poznat kao moćan izvor vitamina C, intenzivno hrani koren kose, vraća joj prirodnu boju i sjaj, te doprinosi bržem rastu kose.

Pored toga, ovo ulje efikasno uklanja perut, sprečava nastajanje štetnih materija u skalpu, i umiruje kožu glave, doprinoseći zdravom izgledu i osećaju kose.

Redovna upotreba ovog ulja, posebno u vidu masaže skalpa pre spavanja, može doprineti poboljšanju cirkulacije u koži glave, dubokom i mirnom snu, kao i boljem pamćenju.

Ovo ulje ne sadrži veštačke boje ili hemikalije štetne za rast kose, čineći ga potpuno prirodnim i sigurnim za redovnu upotrebu. Idealno je za one koji traže prirodna rešenja za rast kose, sprečavanje opadanja, dobijanje guste i zdrave kose, kao i za brži rast kose.

Dodatne informacije

Težina0.1 kg

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Brahmi amla – Ulje za kosu 100ml“