Fantastik Fungi – Tinktura Lavlje Grive 30ml

1,550.00 RSD

Neka vaš um i telo cvetaju uz pomoć Fantastik Fungi tinkture Lavlje Grive. Ova moćna tinktura, dobijena iz gljive poznate po svojim neuroprotektivnim svojstvima, dizajnirana je da podrži mentalnu jasnoću, koncentraciju i opšte zdravlje mozga. Koristeći samo najčistije ekstrakte, ovaj proizvod predstavlja prirodno rešenje za one koji teže optimalnom mentalnom performansu i dobrobiti. Jednostavna za upotrebu, ova tinktura je vaš saveznik u održavanju zdravog i aktivnog uma.

2 na zalihama

GTIN: 8606111980006 Šifra proizvoda: 8606111980006 Kategorije: ,

Opis

Opšte karakteristike i informacije o proizvodu

Fantastik Fungi Tinktura Lavlje Grive sadrži ekstrakt iz lavlje grive, gljive poznate po svom “lavovskom” izgledu. Proizvedena korišćenjem naprednih tehnika ekstrakcije, ova tinktura obezbeđuje visokokvalitetni koncentrat koji je lak za korišćenje i apsorpciju.

Zdravstveni benefiti

Lavlja griva je cenjena zbog svojih neuroprotektivnih svojstava, što znači da može podržati zdravlje mozga i nervnog sistema. Takođe, doprinosi poboljšanju kognitivnih funkcija, uključujući koncentraciju i pamćenje. Neki korisnici izveštavaju i o smanjenju simptoma depresije i anksioznosti.

Razna istraživanja su potvrdila da lavlja griva ima uticaj na formiranje novih i regeneraciju postojećih nervnih ćelija. Usled ovog efekta lavlje grive, postoje pozitivne indikacije kod osoba koje boluju od neurodegenerativnih bolesti poput Alchajmerove bolesti, Parkinsonove bolesti, Hantingtonove bolesti i ostalih bolesti koje utiču na propadanje i oštećenje nervnih ćelija.

Način primene

Uzimati 2 puta dnevno po 15 kapi u pola čaše hladne vode, pre jela. Pre upotrebe promućkati.

Upozorenje:

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen osobama preosetljivim na sastojke proizvoda, trudnicama, dojiljama i deci. Sadrži alkohol.

Sastav:

Tečni ekstrakt plodonosnog tela lavlje grive, Hermicium erinaceus (1:1 ekstrakt. 25% etanol, V/V).

Dodatne informacije

Težina0.03 kg

Brend

Fantastik Fungi

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Fantastik Fungi – Tinktura Lavlje Grive 30ml“