Lebensbaum – Organski kari prah 50g

690.00 RSD

Organski kari prah od Lebensbauma je mešavina različitih začina koja pruža jedinstven i intenzivan ukus. Pakovanje od 50 grama je savršeno za pripremu egzotičnih jela.

3 na zalihama

GTIN: 4012346158709 Šifra proizvoda: 4012346158709 Kategorije: , , Oznaka:
Lebensbaum logo

Opis

Sastojci:

kurkuma, seme gorčice, korijander, crni biber, beli luk, crvena ljuta paprika, đumbir – organska proizvodnja.
Može sadržati celer u tragovima.

Kari prah iz kontrolisanog uzgoja, s izuzetnom aromom i bogatim mirisom, donosi vam najbolje od začina na potpuno prirodan način. Ovaj proizvod poseduje prestižni eko certifikat, garantujući da su sve faze njegovog uzgoja i prerade pažljivo nadgledane kako bi se osiguralo da bude potpuno organski i bezbedan za vašu ishranu.

Šta ga izdvaja? Tokom uzgoja, ova mešavina začina nije bila tretirana pesticidima niti je koristila mineralna đubriva, čime se osigurava čistota i prirodan kvalitet. U pripremi za fazu čuvanja, nikada nije bila izložena visokim temperaturama ili jonizirajućem zračenju, čime se očuvava njena prirodna aroma i hranljive vrednosti.

Kari prah nije samo za pripremu toplih napitaka i čajeva – on je višenamenski začin koji može obogatiti različite vrste jela svojim karakterističnim ukusom. Osim što pruža eksploziju ukusa u svakom zalogaju, kari ima i niz zdravstvenih benefita. Ovo bogatstvo antioksidansa pomaže u zaštiti neurona, što može sprečiti nastanak Alchajmerove bolesti i pomoći onima sa umerenom demencijom da očuvaju svoje kognitivne funkcije. Čak i mala količina karija može pozitivno uticati na vaše mentalne sposobnosti.

Dodatne informacije

Težina0.05 kg

Brend

Lebensbaum

Lebensbaum logo

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lebensbaum – Organski kari prah 50g“