Queen B & Royal Honey – Borov med 280g

1,395.00 RSD

Borov med je boje ćilibara, gust, neutralnog ukusa, ali specifične arome. Sakuplja se iz borovih šuma Halkidikija. Harmonična kombinacija mora i borove šume, daje ovom medu jedinstvenu auru i aromu Egejskog mora.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: qb-4 Kategorija:
Melira logo

Opis

Sastav:

medljikovac (med od medne rose) od borovih iglica

Nutritivne vrednosti na 100g:

Energetska vrednost – 1340KJ
Masti – 0 g
– od čega zasićene masne kiseline 0g
Ugljeni hidrati – 80g
– od čega šećeri 70g
Proteini – 0 g
So – 0,005 g

Borov med je izuzetno blagotvoran za respiratorni sistem, pružajući snažnu antimikrobnu zaštitu. Bogat oligosaharidima, takođe je blag za probavni trakt, podržavajući zdravu crevnu floru. Zahvaljujući prirodnim šećerima (fruktoza i glukoza), ovaj med je idealan za brzu energiju, posebno za osobe sa hipoglikemijom.

Osim toga, borov med se bori protiv gljivičnih infekcija i ima izuzetna antioksidativna svojstva koja pomažu u borbi protiv slobodnih radikala. Ovo ga čini odličnom preventivnom merom protiv hroničnih bolesti kao što su dijabetes, kancer i kardiovaskularni problemi. Takođe, sadrži dijetetske minerale poput kalijuma, kalcijuma, bakra, gvožđa, magnezijuma, fosfora, natrijuma i cinka, koji doprinose opštem zdravlju, podržavaju zdravlje srca, mišića, kostiju i jačaju imuni sistem.

Borov med iz Halkidikija je vaš saveznik za očuvanje zdravlja i pruža ukusnu i prirodnu podršku.

Dodatne informacije

Težina0.28 kg
Brend

Queen B & Royal Honey

Brend

Melira

Melira logo