Queen B & Royal Honey – Šumski med sa cimetom i matičnim mlečom 280g

2,295.00 RSD

Ovaj proizvod je veoma poseban i jedinstven na tržištu, jer je kreiran kao „medna superhrana“ – potpuno originalni proizvod,. Osnovu čini šumski med čija se „berba“ obavlja u grčkim šumama prepunim mediteranskih biljaka, koje nam, uz sve blagodati i lekovita svojstva donose i dah toplog mora, sunca i emociju koja se očuvala još iz vremena antičke Grčke. Ne postoji narod na svetu koji nije upoznat sa kvalitetom koji poseduje šumski med. Međutim, kada se u taj med dodaju i cimet i matični mleč, onda proizvod zaista postaje, ne samo nešto što s pravom dobija naziv „superhrana“, koja sem ukusa koji je toliko poseban da ne može rečima ni da se opiše, već postaje i sastavni deo svakodnevne rutine svih koji su ga ikada probali.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: qb-6 Kategorija:
Melira logo

Opis

Sastav:

Grčki šumski med 97,3%, cejlonski cimet 2%, matični mleč 0,7%

Nutritivne vrednosti na 100g:

Energetska vrednost – 1340KJ
Masti – 0 g
– od čega zasićene masne kiseline 0g
Ugljeni hidrati – 80g
– od čega šećeri 70g
Proteini – 0 g
So – 0,005 g

Ovaj jedinstveni proizvod predstavlja pravu “mednu superhranu” koja će vas osvojiti svojim izvanrednim ukusom i blagotvornim svojstvima. Njegova osnova čini šumski med koji se pažljivo bere u grčkim šumama bogatim mediteranskim biljkama, donoseći vam toplinu mora i sunca zajedno sa svim njegovim blagodetima. Kada se ovom medu dodaju cimet i matični mleč, dobija se proizvod koji se ne može opisati rečima – osim što je ukusan, postaje neizostavan deo vaše svakodnevne ishrane.

Šumski med je poznat po jačanju imunog sistema i zaštiti od virusa, bakterija i slobodnih radikala. Povećava hemoglobin u krvi, jača krvne sudove i srce, pomaže u bolestima uro-genitalnog trakta i podržava rekonvalescentima.

Cimet, dugogodišnje cenjen začin, osim što obogaćuje ukus, ima brojna lekovita svojstva kao što su antiinflamatorno dejstvo, visok sadržaj antioksidanata i pozitivan uticaj na metabolizam, nivo šećera u krvi i kardiovaskularno zdravlje. Takođe, pomaže u borbi protiv neurodegenerativnih bolesti, infekcija i sprečava pojavu kancera.

Matični mleč, dragoceni proizvod pčela, deluje kao biostimulator i imunomodulator. Ima brojna antimikrobna, antivirusna i antitumorna svojstva, reguliše krvni pritisak, poboljšava zdravlje srca, smanjuje nivo lipida u krvi i reguliše holesterol. Povećava energiju, mentalnu i fizičku izdržljivost, poboljšava san i raspoloženje te usporava starenje.

Ovaj “superhranu” šumski med sa cimetom i matičnim mlečom će postati nezamenljiv deo vaše svakodnevne ishrane, a mi vas pozivamo da ga isprobate i uverite se sami u njegove benefite.

Dodatne informacije

Težina0.28 kg
Brend

Queen B & Royal Honey

Brend

Melira

Melira logo

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Queen B & Royal Honey – Šumski med sa cimetom i matičnim mlečom 280g“