Sanaterra – Himalajska roze so 500g

290.00 RSD

So himalajska se dobija iz rudnika u Pakistanskom delu Himalaja i bogata je mineralima i elektrolitima. Ova so se može koristiti u pripremi jela, kao i u kupkama i drugim ritualima nege tela.

2 na zalihama

Šifra proizvoda: st-3 Kategorije: , , , Oznaka:
Sanaterra logo

Opis

Sastav:

himalajska roze so

Nutritivna vrednost (100g):

  • Natrium hlorida 98,86%
  • Kalijum jodida 23,51 mg/kg
  • Ukupnog joda 12-18 mg/kg

Sanaterra himalajska roza so predstavlja najčistiju i najzdraviju so na planeti, sa vekovima dugom istorijom koja seže unazad više od 250 miliona godina. Ova izvanredna so je bogata sa čak 84 minerala, istih onih koji se nalaze u našem telu, što je čini posebno blagotvornom za naše zdravlje.

Himalajska roza so ima sposobnost da podstakne i ubrza eliminaciju nakupljenih toksina iz organizma, što je posebno korisno za sve, a naročito za one koji se suočavaju s visokim krvnim pritiskom i zadržavanjem tečnosti u organizmu. Njena karakteristična roza boja potiče od prisustva gvožđa, koje doprinosi njenim jedinstvenim svojstvima.

Ova izvanredna so takođe ima širok spektar pozitivnih uticaja na zdravlje, uključujući čišćenje sinusa, sprečavanje grčenja mišića, podržavanje mišićnog tonusa i čvrstoće, očuvanje zdravlja kostiju, prevenciju osteoporoze, smanjenje proširenih vena na nogama i bedrima, održavanje seksualnosti i libida, i mnoge druge benefite.

Dodatne informacije

Težina0.5 kg
Brend

Sanaterra

Brend

Sanaterra

U okviru ponude Sanaterra proizvoda možete pronaći raznovrsne organske dodatke jelima.
Sanaterra logo