Shenemil – DeTox glina u prahu 150g

770.00 RSD

Shenemil – DeTox glina u prahu je prirodno rešenje za vašu kožu i probavu. Bogata mineralima, ova glina se koristi kao prirodni suplement za poboljšanje varenja i čišćenje organizma. U potpunosti prirodan proizvod, Shenemil glina je must-have u svakom domaćinstvu.

Bentonitna glina je prirodni proizvod sa dugom tradicijom, poznata po svojoj sposobnosti eliminacije toksina i patogena iz tela. Sadrži organske komponente algi dijatomeja i nanodeliće koji omogućavaju efikasno čišćenje organizma.

Koristi se tako što se uveče u vodu stavi jedna kašičica gline, a ujutro se pije bistri deo vode. Glinu nikada ne treba pripremati u metalnim posudama.

1 na zalihama

GTIN: 8606101299040 Šifra proizvoda: 8606101299040 Kategorija:

Opis

Sastav:

Glina (clay)

Bentonitna glina je proveren prirodni proizvod poznat još od davnina, a pominje se i u Bibliji kao preventiva i sredstvo oporavka. Kada se bentonitna glina pomeša sa vodom, ona nabubri i stvara se naelektrisanje koje omogućava eliminaciju toksina i patogena. Ova glina sadrži delove algi dijatomeja, što joj daje organski karakter. Aktivirana, odnosno hidratisana glina pripada nanočesticama, što je svrstava u najefikasnija sredstva za prirodno čišćenje organizma. Osnovni aktivni sastojak je hidratisani aluminijum-silikat, poznat po antivirusnom dejstvu.

Upotreba:

Uveče, u čašu sipajte 2 dl vode i dodajte jednu punu kafenu kašičicu (drvenu ili plastičnu, nikako metalnu) gline, zatim poklopite čašu. Nije potrebno mešati jer će glina sama pasti na dno čaše. Prvih 5-7 dana, ujutro na prazan stomak (pola sata pre jela), pijte samo bistri deo vode. Nakon nekoliko dana, možete početi da pijete i deo taloga, kako bi se organizam postepeno privikao.

Glinu u prahu ne treba pripremati u metalnim posudama niti koristiti metalni pribor. Glina se koristi pola sata pre jela ili nekoliko sati posle jela (2-3 sata posle zaganijeg obroka), ali nikada za vreme varenja, osim u slučaju trovanja. Toksično dejstvo gline do sada nije zabeleženo.

Napomena: Ovaj proizvod nije lek!

Dodatne informacije

Težina0.15 kg

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Shenemil – DeTox glina u prahu 150g“