eTerra – Ulje avokada 100ml

985.00 RSD

Ulje avokada je nezamenjiva riznica hranljivih sastojaka koja čini čuda za našu kožu. Ovo dragoceno ulje, često nazivano “uljem lepote”, donosi obilje koristi za očuvanje zdravlja i negu kože. Bogato je vitaminima A i E, moćnim antioksidansima, vitaminima D i C, te vitaminima B-kompleksa. Ovaj jedinstveni sastav i visoka koncentracija vitamina čine ga izuzetno stabilnim, čak i pod uticajem svetlosti i vazduha, a istovremeno ga čine izvanrednim saveznikom u borbi protiv slobodnih radikala i procesa starenja kože.

1 na zalihama

Šifra proizvoda: tc-1 Kategorije: ,
eTerra logo

Opis

Sastav:

Hladno ceđeno ulje avokada

Najkvalitetnije biljno ulje avokada dobija se hladnim ceđenjem celog ploda, uključujući meso i košticu. Ovaj proces omogućava sačuvanje dragocenih masnih kiselina koje se nalaze u celom plodu, a ne samo u semenkama. Ovo ulje se često koristi u kozmetici, pružajući nežnu negu koži i kosi, kao i efikasnu zaštitu od sunca.

Jedna od izvanrednih osobina hladno ceđenog ulja avokada u kozmetičkim proizvodima je njegova sposobnost da omekša kožu i olakša prodiranje aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože. Sa visokim stepenom prodiranja, ovo ulje pruža sveobuhvatnu i duboku negu koja oživljava kožu.

Dodatne informacije

Težina0.1 kg
Brend

Terra Co

Brend

eTerra

eTerra logo