Opis
Sastav:
heljdino brašno 100% organski uzgajeno
Nutritivne vrednosti na 100g:
| Energija | 1525kj/360kcal |
| Masti | 3,3g |
|
od kojih zasićene masne kiseline
|
1,3g |
| Ugljeni hidrati | 67g |
| od kojih šećeri | 1g |
| Vlakna | 5,3g |
| Proteini | 13g |
| So | 0g |
Pasta Natura – Organska pasta od heljde bez glutena je vaš zdrav izbor da na trpezu donesete jelo odličnog kvaliteta. Heljda je prirodno bez glutena: testenina je pogodna za osobe koje ne mogu ili ne žele da jedu gluten
Nisu prisutni nikakvi životinjski sastojci.
Način pripreme
U posudu sipati 1l vode na 100g testenine i dodati kašiku maslinovog ulja. Kada voda provri dodati kašiku soli (10g na 100g testenine). Staviti testeninu u ključalu vodu i kuvati 6-7 minuta. Procediti testeninu i začiniti po želji.





