DTC – Organski kamu kamu prah 100g

1,700.00 RSD

Kamu kamu je superhrana bogata vitaminom C, beta karotenom, mineralima i aminokiselinama, te ima antioksidativna svojstva i potencijalne prednosti za zdravlje očiju i probave.

1 na zalihama

GTIN: 8606108318003 Šifra proizvoda: 8606108318003 Категорије: , , , , Oznaka:
DTC logo

Opis

Sastav:

100% organski kamu kamu prah

Nutritivne vrednosti na 100g:

Energetska vrednost: 333kcal/1416kJ
Ukupne masti: 0,13g
-od kojih zasićene masti: 0g
Ukupni ugljeni hidrati: 81,2g
-od kojih šećeri: 19,15g
Dijetalna vlakna: 0,55g
Protein: 1,55g
Vitamin C: 8000mg

Kamu Kamu Prah: Prirodno Bogatstvo Vitaminom C

Vitamin C je ključan za naše zdravlje, a ne proizvodi se u telu, što zahteva njegov unos kroz ishranu. Nobelovac Dr Szent-Giorgi istakao je neophodnost vitamina C, naglašavajući prednosti njegovog prirodnog oblika nad sintetičkim. Prirodni izvori, poput kamu kamu, sadrže dodatne kofaktore koji pojačavaju delotvornost vitamina C.

Kamu kamu, superhrana iz Amazonije, sadrži neuporedivo više vitamina C od narandže. Ovaj organski prah sadrži čak 8% vitamina C, uz niz drugih nutrijenata poput beta karotena, gvožđa, kalcijuma, fosfora, riboflavina, tiamina, valina i serina. Ove komponente potpomažu zdravlje centralnog nervnog sistema, kognitivne funkcije, probavu, kao i zdravlje očiju i usne duplje.

Kamu kamu je takođe bogat kalijumom, važnim za bubrege i srce, te sadrži galsku i elaginsku kiselinu s antivirusnim, antigljivičnim i antioksidativnim svojstvima. Elaginska kiselina je poznata po svojim potencijalno antikancerogenim efektima.

Način upotrebe: Preporučuje se dodavanje jedne kašičice praha u sokove, frapee, sladolede ili zobenu kašu. Zbog prirodnog kiselog i blago gorkog ukusa, po želji dodajte prirodni zaslađivač poput kokosovog šećera ili agava sirupa.

Kamu kamu prah potiče od Myrciaria dubia, voća veličine trešnje koje raste u poplavljenim delovima Amazonije. Iako se retko konzumira sveže zbog svog intenzivnog kiselog ukusa, sušeno i mleveno u prah, kamu kamu voće je dostupno i na našem tržištu.

Ovo čudesno voće je bezbedno za sve, uključujući decu i trudnice. Međutim, savetujemo konsultaciju sa lekarom ukoliko se koriste lekovi za hemoterapiju.

Otkrijte snagu kamu kamu praha – prirodnog izvora vitalnosti i zdravlja!

Dodatne informacije

Težina0.1 kg

Brend

DTC

DTC logo

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „DTC – Organski kamu kamu prah 100g“