Sinefarm – Ricinusovo ulje 50ml

310.00 RSD

Sinefarm Ricinusovo ulje je prirodni proizvod koji pruža brojne koristi za vašu kosu i kožu. Ovo visokokvalitetno ricinusovo ulje je poznato po svojim hidratantnim i obnavljajućim svojstvima.

2 na zalihama

Opis

Ricinusovo ulje, dobijeno iz semena ricinusove biljke (Ricinus communis), dugo je bilo čuvana tajna lepote mnogih kultura širom sveta. Gusto, viskozno i bogato hranljivim sastojcima, ovo ulje je postalo nezamenljiv deo mnogih režima nege.

Kada je u pitanju nega kose, ulje ricinusa je neprikosnoveno. Potiče rast kose, smanjuje opadanje, hrani suve i oštećene vlasi i bori se protiv peruti. Ali to nije sve. Ulje ricinusa je takođe poznato po svojim blagodetima za kožu.

Pomaže u hidrataciji, smanjuje bore, ožiljke i strije, i efikasno se bori protiv akni. Za nokte, njegova moćna hidratantna svojstva čine nokte jačim i otpornijim na lomljenje.

Ne samo da ulje ricinusa pruža brojne estetske benefite, već se tokom vekova koristilo i kao prirodni lek za različite tegobe, od zatvora do artritisa.

Energetska vrednost

37KJ/g 9kCal

Karakteristike proizvoda:

  • Hidratacija za kosu: Ricinusovo ulje dubinski hidrira kosu, čineći je mekom i sjajnom.
  • Podsticanje rasta: Redovna primena može podstaći rast kose i obrva.
  • Blagotvorno za kožu: Ulje takođe može pomoći u hidrataciji i smirivanju kože.
  • 100% prirodno: Sinefarm Ricinusovo ulje je 100% prirodno i ne sadrži štetne hemikalije ili aditive.

Upotreba:

Koristite Sinefarm ulje Ricinusa kao tretman za kosu, nanesite ga na kožu ili obrve, ili dodajte u svoje DIY kozmetičke proizvode.

Zanimljivosti i zdravstveni benefiti:

Ulje ricinusa je dragocenost prirode sa mnogim čudesnim svojstvima:

  • Drevna upotreba: Korišćenje ulja ricinusa seže unazad hiljadama godina, sa zapisa o njegovoj upotrebi u starom Egiptu za lečenje očnih tegoba.
  • Ricinoleična kiselina: Ova jedinstvena masna kiselina, prisutna u visokim koncentracijama u ulju ricinusa, odgovorna je za mnoge od njegovih blagodetnih efekata.
  • Prirodni laksativ: Ulje ricinusa je efikasan prirodni laksativ koji se često koristi za olakšanje zatvora.
  • Antimikrobna svojstva: Ulje može pomoći u borbi protiv bakterija, gljivica i virusa.
  • Podstiče proizvodnju kolagena: Za kožu, ulje ricinusa može pomoći u proizvodnji kolagena, čineći kožu mekšom i elastičnijom.

Sinefarm Ricinusovo ulje je prirodni proizvod koji vam pomaže da očuvate lepotu i zdravlje vaše kose i kože. Ova visokokvalitetna formulacija je jednostavna za korišćenje i pruža brojne benefite.

Dodajte ulje ricinusa u svoju rutinu nege i doživite sveobuhvatne blagodeti koje nudi.

Dodatne informacije

Težina0.05 kg